Over ons

Algemeen

Protex BV is al sinds 1997 actief als leverancier van vele producten en is uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Een met zorg samengesteld assortiment wordt geleverd aan distributeurs, groothandel, retailers en industriële eindverbruikers.

 

missie

Protex BV is een flexibele en innovatieve partner die meedenkt met zijn klanten. Wij ondersteunen u bij het optimaliseren van uw inkoopprocessen en logistieke processen voor een brede range van producten. Door onze specialistische kennis bieden wij u tevens het voordeel van one-stop-shopping.

visie

De klanten zullen in de komende jaren hun inkoop steeds verder optimaliseren en professionaliseren. Informatietechnologie en distributie spelen in dit proces een sleutelrol. Ook groeit het belang van one-stop-shopping. De leverancier wordt steeds meer een strategische partner die samen met zijn klanten diens rendement verbetert.

Partnerschap

Protex BV biedt u een langdurig partnership op basis van:
Vertrouwen
Service
Ervaring
Kennis
Kwaliteit
Innovatie
Efficiency
Synergie
Groei
Rendement
No-nonense

 

merkenbeleid

Protex BV is een merkenbouwer. Het merk wordt geïntroduceerd en groot gemaakt, door de markt te blijven volgen en het assortiment daarop af te stemmen. Dit is een doorlopend proces; een merk is dus blijvend in ontwikkeling.

Alle merken hebben een eigen modulair verpakkingssysteem, wat leidt tot een strakke en uniforme winkelpresentatie. De verpakking is aantrekkelijk en solide, en is voorzien van heldere productinformatie in diverse talen.

Protex BV heeft een eigen marketing afdeling die een succesvolle bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van verpakking en marketinguitingen, zodat het merk en concept optimaal in verbinding staan met het  artikel, de verpakking en marketinguitingen.

Alles wat wij voor onze eigen merken kunnen, kunnen wij ook voor private labels.