Protex

1997

Over ons

Protex BV is al sinds 1997 actief als leverancier van vele producten en is uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Een met zorg samengesteld assortiment wordt geleverd aan distributeurs, groothandel, retailers en industriële eindverbruikers.

 

Het kantoor van Protex BV is gevestigd in Berghem (gemeente Oss).

Branches

Protex B.V. levert tal van producten aan de volgende branches: 
Agrarisch
Automotive
Bouw & Infra
Brandweer
Horeca
Industrie
Laboratoria
Politie
Retail
Scheepvaart
Scholen
Schoonmaak
Tattoo Studios
Techniek
Transport & Logistiek
Tandartsen
Zorg

Assortiment

Bedrijfskleding
Corporate wear
Disposables
Folies
Horecakleding
Horecatextiel & Hotellinnen
Hygienepapier-papierrollen
Onderhoud en reinigingsproducten
Rupture Seal
PBM 
Private Label
Tapes
Verpakkingsmaterialen

 

MISSIE

Protex BV is een flexibele en innovatieve partner die meedenkt met zijn klanten. Wij ondersteunen u bij het optimaliseren van uw inkoopprocessen en logistieke processen voor een brede range van producten. Door onze specialistische kennis bieden wij u tevens het voordeel van one-stop-shopping.

VISIE

De klanten zullen in de komende jaren hun inkoop steeds verder optimaliseren en professionaliseren. Informatietechnologie en distributie spelen in dit proces een sleutelrol. Ook groeit het belang van one-stop-shopping. De leverancier wordt steeds meer een strategische partner die samen met zijn klanten diens rendement verbetert.

Product aanvragen?

We hebben een grote voorraad met de meest uiteenlopende producten. Daarnaast kunnen we afspraken met u maken over een klantspecifieke voorraad.

Locatie kantoor

5/5