Over Ons

Protex BV is al sinds 1997 actief als leverancier van vele producten en is uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming. Een met zorg samengesteld assortiment wordt geleverd aan distributeurs, groothandel, retailers en industriële eindverbruikers.

Het kantoor van Protex BV is gevestigd in Berghem (gemeente Oss).

Protex BV is groot geworden door;
– focus op de klant en haar wensen
– conceptmatig te denken en te werken
– specialisaties in succesvolle private labels
– te excelleren in klant specifieke acties en projecten

Protex BV biedt u een langdurig partnership op basis van:
Vertrouwen
Service
Ervaring
Kennis
Kwaliteit
Innovatie
Efficiency
Synergie
Groei
Rendement
No-nonense

Protex BV is een flexibele, compacte organisatie die kwalitatief hoogwaardige producten levert tegen scherpe en concurrerende prijzen.

Missie
Protex BV is een flexibele en innovatieve partner die meedenkt met zijn klanten. Wij ondersteunen u bij het optimaliseren van uw inkoopprocessen en logistieke processen voor een brede range van producten. Door onze specialistische kennis bieden wij u tevens het voordeel van one-stop-shopping.

Visie
De klanten zullen in de komende jaren hun inkoop steeds verder optimaliseren en professionaliseren. Informatietechnologie en distributie spelen in dit proces een sleutelrol. Ook groeit het belang van one-stop-shopping. De leverancier wordt steeds meer een strategische partner die samen met zijn klanten diens rendement verbetert.